Super G 150-48”

Guaresi Super G 150-48

Τοματοσυλλεκτική

Δυνατότητες


Συλλεκτικό

Το Συλλεκτικό έχει το μεγαλήτερο εσωτερικό πλάτος (150 εκατοστά), αλλά και την δυνατότητα να το προσαρμόσετε σε καλλιέργειες φάρδους 150, 170 και 190 cm., Επιτρέποντας την συγκομιδή τομάτας σε πολλούς συνδιασμούς τρόπου φύτευσης σε μονές σειρές 60-70-80 εκατοστών, ή διπλές σειρές. Η χαμηλή γωνία πρόσπτωσης μεταξύ συλλεκτικού και του εδάφους μειώνει τη φόρτωση χώματος και απλοποιεί την οδήγηση της μηχανής και σε υγρές συνθήκες. Είναι εξοπλισμένο με μηχανοκίνητους μεταλλικούς κυλίνδρους, καθώς και υδραυλικό έλεγχο του βάρους του, στα δάχτυλα του κοπτικού υπάρχει και η αυτόματη διακοπή κατά την ανασήκωση του συλλεκτικού για λιγότερες απώλειες καρπών, διατίθεται προαιρετικά μονό ή διπλό σύστημα κεφαλής με περιστρεφόμενους δίσκους κοπής.Με το κλασικό Συλλεκτικό που έχει εσωτερικό πλάτος κοπής 120 εκατοστά, εχετε την δυνατότητα να προσαρμόσετε το μηχάνημα σε καλλιέργειες τομάτας των 120, 140 και 160 cm (προαιρετικό).


Συλλεκτικό με Δίσκους

Μπορεί να τοποθετηθεί στη μηχανή εργοστασιακά σε συνδυασμό με το 3ο πλευρικό ηλεκτρονικό φωτοδιαλογέα ρύπων 32". Χρησιμοποιείται κυρίως για τις καλλιέργειες "σε κρεβάτια".

Συλλεκτικό Διπλής Κεφαλής με δίσκους κοπής (Δίσειρη)

Σε συνδυασμό με το 3ο ηλεκτρονικό φωτοδιαλογέα ρύπων 32" χρησιμοποιείται για την καλλιέργεια "σε κρεβάτια". Η συγκομιδή δύο διπλών σειρών ταυτόχρονα μειώνει κατά 50% το χρόνο συλλογής, τις μανούβρες και επιτρέπει στη μηχανή να λειτουργεί πάντα σε "καθαρό πεδίο".


Δονητικός Μηχανισμός

Με φάρδος 150 εκατοστά και 3 πάρα πολύ μεγάλα αντίβαρα και νέα βάση συγκράτησης δακτύλων υαλονημάτων από καουτσούκ λειτουργεί απροβλημάτιστα σε όλες τις συνθήκες, χωρίς προβλήματα από ζιζάνια ή βρομιές στην δόνηση, επιφέρει δυναμικότητα άνω των 80 τόνων / ώρα. Με τα ρυθμιστικά στροφών και δονήσεων της, παραμένει καθαρή και λειτουργεί αποτελεσματικά, αξιόπιστα και αθόρυβα.

Τουρμπίνα Αέρος

Με αυξημένη πίεση αέρα μέσω υδραυλικής ενέργειας, την Νεα μεγαλήτερη πρόσληψη 2 σημείων αέρα, χορηγεί ομοιόμορφη παροχή αέρος σε όλο το πλάτος του τέλους ροής της τομάτας από το χώρο δόνησης και πραγματοποιεί ένα τέλειο καθαρισμό, εξαλείφοντας τώρα και τα τελευταία μικρά φύλλα.


Ανηφορική Ταινία

Με τα μικρά πτερύγια η ανηφορική ταινία πριν τον ιμάντα φωτοδιαλογέων παρέχει μια τέλεια τροφοδοσία σε ένα επίπεδο του προϊόντος σε όλες τις συνθήκες εργασίας. Έχει μεγάλη ικανότητα μεταφοράς χωρίς να βλάπτει τις ευαίσθητες τομάτες. Είναι επίσης δυνατό να αλλάξετε την ταχύτητα και τη γωνία της ταινίας αυτής για τη βελτίωση της μεταφορικής ικανότητας.

48” Ηλεκτρονικοί Φωτοδιαλογείς Αυτοεπιπεδώμενοι

Τροφοδοτούμενοι από επίπεδους ιμάντες από PVC μεγάλου φάρδους 125 εκατοστών και με ταχύτητα ρυθμιζόμενη έως 65 μέτρα/ λεπτό, ελέγχουν και διαχωρίζουν υψηλή ποσότητα καρπών με την καλύτερη ακρίβεια. Με εντελώς ανανεωμένο ηλεκτρονικό υλικό και νέο λογισμικό, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα κατασκευής απορρίπτουν ακατάλληλους καρπούς και βρομιές. Με τα 48 Κυλινδρικά πνευματικά έμβολα 20χιλ. φάρδους μίας ίντσας, επιτυγχάνετε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Όλες οι πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων της ταχύτητας συγκομιδής και η ποιότητα διαλογής, εμφανίζονται και στην κονσόλα του οδηγού από όπου και αυτός μπορεί να επέμβει σε αλλαγές ρυθμίσεων.


Ταινία Διαλογής

Με φάρδος 125 εκατοστά, χωρίς περιορισμούς παρέχει τη μέγιστη χωρητικότητα και ευκολία εργασίας σε όλες τις συνθήκες. Το Ηλιοσκέπαστρο και η ρυθμιζόμενη πλατφόρμα παρέχει άνεση και ευκολία για τους εργάτες τελικής, επιλεκτικής χειροδιαλογής.

Ταινία Εκφόρτωσης

Με διπλή υδραυλική άρθρωση, εσωτερικό πλάτος 96 εκατοστά και με ανεξάρτητη ρυθμιζόμενη ταχύτητα, έχει μια απίστευτα μεγάλη χωρητικότητα. Βρίσκεται ακριβώς αριστερά και πίσω από τον οδηγό ώστε να επιτρέπει την τέλεια ορατότητα αυτού, δίδοντας επίσης την αίσθηση του βάθους απόστασης του ελκυστήρα ή του φορτηγού που συμπορεύεται.

Καμπίνα Χειριστού

Τώρα σε κεντρική, χαμηλότερη και προωθημένη θέση, δίνει στον χειριστή τέλεια ορατότητα του συλλεκτικού και του μεγαλύτερου μέρους της ταινίας εκφόρτωσης. Οδηγός ελέγχει το σύνολο της μηχανής μέσω του joystick όλα-σε-ένα-χέρι. Η μεγάλη καμπίνα διαθέτει κλιματισμό, Hi-Fi και 4 κάμερες ελέγχου που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία. Είναι τοποθετημένη σε 4 ελαστικές βάσεις, ανεξάρτητα από το πλαίσιο του μηχανήματος: για ελάχιστο θόρυβο και δονήσεις.

Πλαίσιο

Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο (σασί) έχει καθιερωθεί σε όλα τα μηχανήματα της Guaresi. Μια τέλεια κατανομή βαρών και ευκολία χειρισμού επιτυγχάνετε από το σύστημα πλευρικής μετατόπισης κατά 50 εκατοστά. Η υδραυλική πλευρική μετατόπιση δίνει τέλεια σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες εργασίας. Το σύνολο της μηχανής είναι υψηλότερο σε σύγκριση με άλλες μηχανές για να προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέρη της μηχανής για τις απλές εργασίες ελέγχου, συντήρησης και καθαρισμού.


Κατασροφέας Φυτών

Λειτουργεί από ανεξάρτητη υδραυλική αντλία έχοντας μια πολύ χαμηλή απορρόφηση ισχύος και επιτυγχάνει τέλειο τεμαχισμό στα φυτά τομάτας πριν αυτά πέσουν στο χωράφι, απλουστεύοντας όλες τις εργασίες μετά τη συγκομιδή.

Αυτόματο Σύστημα Γρασαδόρου

Ένα πολύπλοκο αλλά και πολύ εξυπηρετικού συστήματος για την λίπανση των επιμέρους σημείων του μηχανήματος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Videos

Επιστροφή